Ytterpanel Vilmabas

Aktuellt

Som ni alla känner till så har vi under våren och sommaren anpassat vår mälarpanel enligt ny Vilmastandard, vilken numera heter falspanel.  Självfallet går det fortfarande att beställa den ”gamla  mälarpanelen”  då vi utför specialhyvlingar på Valboenheten.

 

Nu startar Valbo Trä Vilmastandardiseringen av nästa produktgrupp för att tillgodose kraven från svensk bygghandel.  Nu är det dags för råplan klyvsidor.

 

Vi påbörjar denna förändringsprocess under oktober månad och det kommer att ta flera månader innan vi har anpassat hela sortimentet av råplan klyvsidor. Vi hoppas att ni har förståelse för detta då det under en viss tid kommer att finnas både den gamla råplan klyvsidan och den nya ytterpanelsbrädan, som den heter enligt Vilmastandard.

 

Den största förändringen blir det för de kunder som har handlat sina råplan klyvsidor från Edsbyenheten.  I den nya Vilmastandarden försvinner den spårade baksidan.  I övrigt blir den enda skillnaden att det blir en liten fas på de övre kanterna enligt ritningen.

 

Och så vill vi på Valbo Trä passa på att önska Er alla ett fortsatt bra lönsamhetsår!

 

Allan Englin

Marknadschef